Течна квантна информациона матрица ЖКИМ

 Институт за лингвистичко-таласну генетику већ низ година развија технологију за генерисање течне квантне информационе матрице.Тзв ЖКИМ. Технологија је заснована на принципима лингвистичко-таласне генетике, коју је израдио акад. РАЕН и РАМТН, доктор биолошких наука, П.П. Гариаев.

Централна позиција Лингвистичко-таласне генетике је поткрепљење материјално-таласног дуализма генетичких информација и доказ реалности таласних гена који врше стратешке регулаторне функције у организмима, укључујући и човека .

Стварање течних квантних информационих матрица, ЖКИМ, које добијамо програмирањем биолошких супстанци припремљених на посебан начин, практичан је доказ деловања основних принципа лингвистичко-таласне генетике. Програмирамо коришћењем секундарног ласерског зрачења способног да генерише торзионо (спин) поље, модулисано биолошки активним супстанцама природног порекла. Одавно смо разрадили такву модулацију – тзв. матрични програми.

Саме такве биолошке супстанце већ имају позитиван потенцијал када их користе пацијенти са различитим обољењима, али њихова обрада матричним програмима умногоме повећава њихову ефикасност . Као пример, довољно је навести ефекат ЖКИМ-а на промрзле ноге у фази када је неопходна ампутација удова.

Наношење марамица навлажених ЖКИМ-ом на промрзлу ногу доводи до потпуног нестанка ефеката дубоких промрзлина.Третман који примењујемо препаратом ЖКИМ за спољну употребу на нози са гангреном стопала две недеље зауставља разградњу ткива  и промовише накнадно обнављање коже у случају некрозе,

ЖКИМ заснован на програмирању биолошких течности има моћан потенцијал за регенерацију оштећених ткива. Користи се за некрозу било ког дела коже на телу или органу.Практична примена ЖКИМ налази се у лечењу чирева, разних врста оштећења коже, такође у козметологији као средство уместо површинског пилинга, пилинг одумрлих ћелија коже, регенерише лице и одржава његово добро стање.

Коментари. Поштовани Петре Петровичу! Желео бих да вам се захвалим за  течну матрицу, коју сте створили - ЖКИМ. По савету вашег запосленог Леонида, поверено ми је да га користим за постоперативну некрозу након ресекције носног септума код 3 пацијента. Трећег дана након операције појавио се фокус некрозе хрскавице септума, који се постепено проширио. Недељу дана касније дошло је до стабилизације. Лекови и хормони нису дали жељени резултат. Почео је да убацује газу натопљену течном матрицом.Сутрадан се побољшало дисање, променила се боја некрозе и појавила се динамика, што је код два пацијента довело до потпуног опоравка, а код једног пацијента брзог одбацивања некрозе. Сви пацијенти су приметили олакшање и побољшање дисања након уметања газе натопљених течном матрицом. Месец дана касније, два пацијента нису имала трагове некрозе, а један пацијент је имао перфорацију. Сви пацијенти нису имали притужбе на носно дисање. Хвала вам пуно и велики поздрав за ваш рад.

ПС. Кожа моје жене на лицу и рукама се поправила, срећна је и искрено вам хвала Др Патрин

ИНСТРУКЦИЈА

  1. Одмрзните састав до течног стања.
  2. Узмите 10 ком. 5 кубних шприцева или 3 ком. 20 кубних  без игала и напуните их течним саставом. Ставите шприцеве ​​у замрзивач и, пре примене, добијамо потребну количину (у зависности од области апликација) и одмрзавање.

ВАЖНО!!! Одмрзнута течна матрица, која се користи, може да се чува у фрижидеру на позитивним температурама не више од 3-4 дана (ЖКИМ без конзерванси)

  1. Направите облог од газе (завоја) или памучног штапића и натопите га равномерно са саставом из шприца док се компресија не покваси (али тако да се течност не цеди).

 

  1. Ставите облог на жељено подручје и умотајте га .

 

 

5.Држите компрес најмање 2-3 сата. Након што је време прошло, компрес снимамо. Понављамо поступак док се гранулација ткива не заврши.

ВАЖНО! Црну некрозу на кожи не треба уклањати механички, она треба да се скинеса компресом . Пре гранулације – препоручује се третирати подручје око ране (некрозе) кремом КИК  Гариаева.

Након гранулације – препоручује се третирање подручја ране (некроза) КИК Гариаевом кремом.

ВАЖНО!!! Неискоришћени састав чувајте у замрзивачу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Individualna genetska matrica Petra Garjajeva-vas kvantni lek za ceo zivot

 

 

 

12

INDIVIDUALNE MATRICE PETRA GARJAJEVA  

INSTITUT ZA KVANTNU GENETIKU,MOSKVA,

www.wavegenetics.org

ZVANIČNI PREDSTAVNIK ZA SRBIJU,BiH, CRNU GORU, MAKEDONIJU

MEĐUNARODNI NAUČNI CENTAR ZA ISTRAŽIVANJE NASLEĐA NIKOLE TESLE, BEOGRAD

BULEVAR DESPOTA STEFANA 37,

www.teslaheritage.com

*381 62 853 32 68

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,    Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO ČOVEKA

RUSKI AKADEMIK PETAR GARJAJEV-NASTAVAK TESLINOG MEDICINSKOG UMA

SRBIJA I RUSIJA DORASLI TESLINIM VIZIJAMA !!!

UPUTSTVO ZA SLUŠANJE INDIVIDUALNE KVANTNO GENETSKE TALASNE  MATRICE

 

 

 

 

Tesla je prvi uočio (1890. godine) da je elektromagnetna ravnoteža u ćelijama osnovni preduslov za zdrav, normalan život. Čovek je po njemu električno biće, dok Garjajev vidi čoveka kao BIOKOMPJUTER.

Teslina medicina, kao i kod Garjajeva je :

   1.BOŽANSKA : ČUVAJUĆI NAŠE TELO, MI ISKAZUJEMO POŠTOVAWE PREMA TVORCU BOGU ZA VISOKI PRINCIP I SAVRŠENSTVO, KOJIM JE OBDARENO.

  1. VISOKO DUHOVNA, praćena pozitivnim mislima, verom u ishod isceljenja. Duhovno moralna osnova zasnovana na Zakonima savesti i dobra . Tako se bude kolosalne sile duše.

  3.REGENERATIVNA, jer regeneriše,podmlađuje  organe,

   4.PRIRODNA, jer prirodnim putem ( strujama, EM talasima, vibracijama, stimulacijama, svetlošću, vraća čoveka u njegovu prirodnu harmoniju.

   5.ZASNOVANA NA NAJVIŠIM DOSTIGNUĆIMA U NAUCI I HUMANIM PRONALSACIMA

    6.TEŽI KA DUGOVEČNOM ŽIVOTU ČOVEKA. “

„Treba živeti večno. Tvorac je sazdao naš organizam da crpi energiju iz okruženja i da živi u harmoniji sa prirodom, koja je večno živa i mlada ( Nikola Tesla)“..

  1. OVE TEHNOLOGIJE NISU ŠTETNE PO ZDRAVLJE LJUDI I NEMAJU KONTRAINDIKACIJE.
  2. NEMA NEIZLEČIVIH BOLESTI! Postoji samo informacija,koju je ćelija primila da je bolesna. Tako se i leči.

 

 

 

Individualna matrica se pravi u Institutu za kvantnu genetiku,Petra Garjajeva, u Moskvi:

-na osnovu Vaše dijagnoze bolesti

-ili na osnovu Vaših želja/ želite da naučite više jezika, da svirate, da pevate, crtate itd/

-da Vam to bude profilaktika ili preventive da ne dođe do bolesti,

-na osnovu fotografije do 7 godine starosti, pod uslovom da je pacijent bio zdrav. Dete treba da je na fotografiji samo.

Matrica je mašina vremena i vraća vreme unazad ! Podmlađuje, regeneriše Vaše organe.

Zahteva rad nad sobom, disciplinu, pozitivne misli i VERU i dobar rezultat.

Matrica nije čarobni štapić i donosi rezultate uz veliki rad nad sobom. To nije iz serije, popio tablete i legao da spava.

 

Čitajući informacije sa dečije fotografije  , dobija se  kompleksan, višekomponentni spektar, koji kao glavnu komponentu sadrži tzv.spinornu  informaciju.Ovaj spektar ima moćnu, ranije nepoznatu biološku aktivnost. Teorijsko obrazloženje biološke aktivnosti spinorne informacija sa fotografija može se naći u monografiji P.P. Garjajeva “ Lingvističko talasni genom“ Teorija i praksa ”(2009.) Verovatno, princip Bomovske holografske prirode Univerzuma igra odlučujuću ulogu u prenošenju biološke aktivnosti sa fotografija na primaoce. Modulisani širokopojasni elektromagnetni spektar deteta na fotografiji , dobijen našom laserskom tehnologijom (patent Garjajeva), je adresa i pristupni kod za njegovu genetsku, i šire, opšte regulatornu genetsku metaboličku informaciju . Fotografija je mrtva materija, ali u trenutku snimanja, informacija na nju

 

založena je živa i može se „ pročitati“.

Individualna kvantno getentska talasna Matrica je VAŠ KVANTNI LEK ZA CEO ŽIVOT. ! Radi se samo jednom u životu.

U početku leči, a potom se sluša kao preventiva pojavljivanju bolesti.

 

Matrica zvuči kao šum radio talasa kod radio prijemnika, ali to su lekoviti zvuci.

Matrica se radi u tzv MP3  formatu, i sluša se na plejerima.

Matrica se radi i u  WAVE format, bolje deluje na organizam, fajlovi su silniji. Sluša se na lap topu, kompjuterima.

Naši programi nisu pozadinske smetnje (šum). Svaki program ima svoj zvuk.

Zamislite da ste u ogromnoj knjižari sa hiljadu knjiga na različitim jezicima. I te hiljade knjigaVam u isto vreme neko čita. Šta ćete čuti? Čućete samo poseban šum, koji nećete razumeti, iako imate dobar sluh i znate puno stranih jezika. Da li i u ovom slučaju možemo tvrditi da taj šum ne sadrži informaciju?

Isto se dešava i sa našim Matričnim programima. Bitno je da se zvuk naših programa nalazi u kombinaciji sa spinornom (torzionom) informacijom. /torsion-sve se vrti/. Zvuk je nositelj te informacije,koja je nevidljiva i neosetljiva. "Jezik" torzionih fizičkih polja naših programa je jezik ćelija našeg tela. A ćelije, kao bio kompjuter mogu izdvajati za sebe potrebnu  informaciju iz programa,koji se unosi Matricom i koja ih leči.To smo objavili i u našim člancima, koje možete pročitati u knjigama akad.Garjajeva.

U stvari principi Jezičko talasne Genetike su direktno povezani sa tzv torzionim  efektima, koji u čoveku ispunjavaju najvažnije rugulatorne funkcije.

 

Metodi ove medicine, pred kojom je budućnost, zasnovani su na  naučnim radovima NIKOLE TESLE. Njen glavni efekat je sistem SAMOREGULACIJE organizma i nosi dugoročni karakter, jer organizam ima sposobnost da dobijenu terapiju pamti dugo vremena.

Matrica je očitana sa fotografije ,a drugi fajlovi, koji idu uz nju, su kvantne informacije  raznih supstancikoje smo stvorili,dobavili na osnovu Vaših zdravstvenih problema.

Na brojeve i slova ne obraćajte paznju, to je naša unutrašnja skraćenica i ne smeta postupku slušanja.

Slušajući Matricu, Vi slušate sebe !! 

Lekoviti zvuci PRISILJAVAJU ĆELIJU DA SE SETI DA JE BILA ZDRAVA. Postepeno, bolesna ćelija se prevodi na frekvenciju zdrave ćelije-

Pokušajte da obratite paznju na svoje osećaje kod slušanja svakog fajla. Redosled slušanja fajlova ne utiće na suštinu programa.

UPUTSTVO ZA SLUŠANJE MATRICE :

Počnite da slušate Matricu 1 puta dnevno, postepeno povećavajte vreme slušanja do 2-3 puta na dan, po 20 tak minuta, posle 5-7 dana, i češće.

Tokom navikavanja na Matricu povećavajte vreme slušanja (što više to bolje) preko dana,

a preko noći stavite program da radi stalno  i to posle 3 nedelje slusanja.

Slušate Matricu  i dan i noc.

MATRICA SE SLUSA TAKO ŠTO SVAKI FAJL IMA OKO 3 MINUTA. KOLIKO FAJLOVA IMATE TOLIKO I SLUŠATE-

UMNOŽITE  VAŠE FAJLOVE NA OKO 3 MINUTA I DOBIJATE SLUŠANJE OD 20-40 MINUTA .NEKO I DUŽE.

Fajl po fotografiji  je osnovni fajl, on se sluša svaki put, a ostali fajlovi dodaju se polako. Prvih dana 10 fajlova, posle 15, posle 20 i posle 26.

Pratite svoje zdravstveno stanje. Ako ste tokom slušanja Matrice primetili neke problem sa zdravljem, nemojte se  brinuti , organizam tako reaguje na promene ( i to je dobar znak!) , samo smanjite vreme slušanja.

VREME SLUŠANJA TADA SMANJITI SA3 PUTA DNEVNO NA 2 PUTA DNEVNO ILI 1 DNEVNO, KASNIJE POSTEPENO POVEĆAVAJTE VREME SLUSANJA.

Uzimajte odmor (pauzu ) posle nedelju dana slušanja Matrice 1-2 dana tokom početnog procesa slušanja Matrice.

Optimalni način slušanja (samo tokom navikavanja na program):

SlušajteMatricu tokom prve nedelje  (sve fajlove), zatim napravite pauzu  od 2 do 3 dana, pa nastavite da slušate ponovo. Ili slušajteMatricu svaki drugi-treći dan tokom prvog meseca korišcenja, a kasnije nastavite da slušate svaki dan.

Kod slušanja zvuka  programa preporučujemo da stavite posudu sa vodom blizu izvora zvuka. Voda će apsorbovati lekovite zvuke, te i sama voda postaje lekovita. Koristite tu vodu za piće.

 Na isti način možete informaciju preneti na bilo koju tečnost (lekove, čaj, sok )

Po Vašoj želji, tokom rada sa Matricom, mi ćemo je sasvim besplatno dopunjavati, korigovati, pod uslovom da svakih 9-12 meseci ( Matrica radi postepeno i prevodi ćelije u zdravo stanje ) šaljete kratki opis Vaših promena, jer mi vodimo evidenciju o svakoj osobi.(U tom slučaju pacijent popunjava anketu za korekciju Matrice, a ako je potrebno šalje i novu fotografiju ).

 Na primer , ako  dođe do nekih zdravstvenih problema ili neće biti pozitivnog odgovora na slušanje Matrice, mi ćemo Vam slati korekcijske fajlove.

Ako tokom  rada odlučite da radite na  još  nekom problemu        ( mentalnom,psihičkom,ezoterijskom, duhovnmt i dr.) napišite to u Anketi,koju popunjavate . Mi ćemo napraviti za Vas dopunske fajlove. Vaše foto ,kao i ostala dokumentacija čuva se  u našoj arhivi u Moskvi.

Matrica je kvantni lek.Slušanje Matrice je lečenje. Naravno da je najbolje slušati ( lečiti se ) u miru, bez dodatnih zvučnih opterečenja.

Ukoliko već imate terapiju, pijete neke lekove, nemojte ih odbacivati, već nam pošaljite njihov sastav, da bi kasnije,postepeno, slušali zvuke, koji sadrže informaciju o lekovima i napuštali lekove klasične medicine.

Imali smo slučaj žene,koja je,zbog jakih bolova pila morfijum i tako postal zavisna od njega. Napravljen joj je zvučni fajl PROTIV morfijuma, ona ga je slušala, organizam misli da pije morfijum, a dobio je SAMO informaciju,karakteristike morfijuma.

Ukoliko imate problema sa bilo kojom vrsom zavisnosti (pušenje,alkohol, droga itd) slobodno pišite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

БИБЛИОГРАФИЯ НАУЧНЫХ РАБОТ

  • Гаряев П.П., Лингвистико-волновой геном: теория и практика;Институт квантовой генетики. — Киев, 2009 — 218с. (http://www.wavegenetics.org/ Petr_Gariaev.pdf)
  • Ремизов А Н. Медицинская и биологическая физика. - М., 1996.
  • Холодов Ю.А., Лебедева Н.Н. Реакция нервной системы человека на электромагнитные поля. -М. 1991.
  • Самойлов В О., Пономаренко Г.Н., Енин Л.Д. Низкочастотная биоакустика. - Спб., 1994.
  • J L TouraineJ TraegerH BétuelJ M DubernardJ P Revillard Cancer in Transplantation: Prevention and Treatment : Proceedings of the 27th Conference on Transplantation and Clinical Immunology, 22-24 May 1995 Dordrecht : Springer Netherlands, 1996

· Louis ChauvoisD'Arsonval: soixante-cinq ans à travers la science, J. Oliven, 1937

· Gerald F. Foye, Royal R. Rife Humanitarian: Betrayed And Persecuted. New Century Press, 30 мар. 2002 г.

 

 

INSTRUKCIJA ZA RAD SA APARATOM  RUSKOG AKADEMIKA PETRA GARJAJEVA MMGM

 

 

 

Pošto su principi lingvističko talasne  genetike direktno povezani sa takozvanim efektima torzionog polja  (vorteksa) , koji u ljudskom telu obavljaju najvažnije regulatorne funkcije, primenili smo ih  u Teslinoj ovojnici“katushki“ rad naucnika Mišina , koji  koristeći  svojstva statičkog polja prodire  u patogene zone i uništava ih. . Pošto se u organizmu  stalno razvijaju  zone sa abnormalnim metabolizmom, dolazi do odstupanja od norme u biosintezi većeg broja proteina i kao posledica se  javljaju  zdravstveni problemi. Obe tehnologije se međusobno dopunjuju i omogućile su stvaranje aparata Modulatora matrice Garjajeva  pomoćuTeslinih  ovojnica, koji vraćaju   stanje  čoveka (i drugih  živih  organizama) u normalno stanje.Torzioni tokovi  Teslinih ovojnica ,na koje se šalju   slični tokovi  iz Garjajevih uređaja,  objedinjuju se i  značajno pojačavaju  pozitivne efekte jedni na druge. Polje stvoreno od eslinih  namotaja, moduliše  Matrica Garjajeva

 

U određenoj meri nove tehnologije su analogije antibiotika (talasnih antibiotika) i predstavljaju  alternativni način lečenja i prevencije celog niza  bolesti. Modulator aparat  Garjajeva je u stanju da ubrza oporavak nakon  različitih povreda, značajno poboljšava stanje čoveka pri onkološkim , nervnim, kardiovaskularnim i mnogim drugim bolestima, usporava starenje, dovodi do regeneracije tkiva i organa koji su ranije bili  nemogući.

Aparat MMGM ima dva diska ( mali i veliki)

VELIKI DISK  se koristi za lečenje UNUTRAŠNJIH  organa,

MALI DISK- za male SPOLJNE  površine tela ( sinusi, zglobovi,tiroidna žlezda i dr.)

 

 

 

Način rada :

 Prvi tretman –ČIŠĆENJE ORGANIZMA

Prve dve nedelje  preporučuje se rad samo sa bubrezima. Stavlja se veliki disk na sredinu leđa na 15 min ( koristi se  minimalni  ili srednji režim rada) .15 min ujutro i 15 min uveče.

Dolazi  do pojačanog rada bubrega, koji traje 5 dana.

 

Može se pojaviti    temperatura tela  tokom 3-4 dana, mogu se pojaviti otoci  na bolnom mestu, bol u mišićima ili povećanje krvnog pritiska. To je prirodna reakcija unutrašnjih  organa na strukturne promene i uklanjanje toksina. Preporučuje se ograničiti opterećenje organizma  i više spavati.

Najbolje između diska i kože staviti peškir (zamotati disk u peškir).

Da bi telo ukloniloostatkebolesti, potrebno je dafilteri organizma” (ili naši bubrezi) dobro funkcionišu.

 

Ako  se od početka  koristi maksimalni režim rada, tada će izlaziti velika količina toksina sa urinom ili stolicom i osoba može da se  loše oseća i može se pojaviti bol u bubrezima. Ako postoje hronične bolesti, može doći do upala. Zato treba sve raditi postepeno i po minimum, koristiti aparat ne više od 30 minuta dnevno.

 

Svake 2 nedlje  rada s MMGM treba napraviti pauzu  od 6-7 dana. 

Ako već koristite Matrice Garjaeva i odlučili ste da kupite MMGM, slušanjeMatrice može se odvijati tokom sna, a rad s MMGM tokom dana.

 

 

 

Nakon  2 nedelje  možete koristiti terapiju prema donjoj tabeli:

Ne tretirajte ovu tablicu kao strogo  uputstvo.

Preporuke se sastoje od iskustva različitih ljudi. Ali svako ima svoje telo, pa se pristup i vreme oporavka mogu razlikovati. Ako vašeg oboljenja nema u tabeli, obratite nam se i mi ćemo vam pomoći sa izborom programa za korištenje MMGM.

 

 

Prehlada i gripa

Veliki disk – 20 minuta na grudima i

20 minuta na bubrezima.

Koristiti 2-3 dana

Ujutro i uveče. Savet: pijte zakiseljene

čajeve.

 

Angina

Mali disk- 15-20 min na grlu.

Koristiti 2-3 dana ujutro i uveče.

Fizička trauma

 Veliki disk (može naizmenično  sa malim)-

 15-20 min na oštećeno mesto.

Koristiti 1-2 puta dnevno sve do

isceljenja.

Osteoartritis, osteoartroza, osteoporoza, artritis

. Veliki disk – 30-40 minuta na grudi i

stomak. Koristiti 2-3 meseca svaki drugi

dan. Nakon 2 nedelje korišćenja

pauza od 7  dana

Prostatit, adenoma prostate

Uzrok prostatitisa i sličnih problema je

problem filtracije krvi od strane bubrega.

 Akumuliraju se toksini, koji iritiraju

prostatu, jer je ona poput sundjera  i

apsorbuje sve .

 Veliki disk (može i mali naizmenično ) –

30-40 minuta na predeo bubrega, donjeg dela trbuha i

grudnog koša.

Koristiti svaki drugi dan do oporavka.

Dijabetes I i II

Veliki disk-30-40 min na grudi i stomak

. Koristiti svaki drugi dan.

Nakon 2-3 nedlje korišćenja napraviti pauzu

od 7  dana

 

 

Bubrezi, kamen u bubregu ,

Bol u leđima dolazi od bubrega.

Veliki disk – 20-30 minuta na donji deo

leđa ili mali disk – 10 minuta za svaki bubreg.

 Koristiti 1-2 puta dnevno svaki drugi dan.

Boja i miris urina upućuju na broj toksina u krvi.

Raditi pauzu na 7 dana ako je

urin postao dosta taman

Kamen u žučnoj kesi, kolecistitis

Mali disk – 15 min na područje žučne

kese. Koristiti svaki drugi dan.

Nakon 2-3 nedelje –pauza od 7 dana.

Alergija

Veliki disk – 30-40 minuta na grudim i

stomak , terapija svaki drugi dan.

Nakon 2 nedelje korišćenja, pauza od

7  dana.

Varikozno proširenje vena, nekroza tkiva stopala i nogu

Veliki disk – 30 minuta na problematične

zone.

Koristi se nekoliko puta dnevno sve do

 isceljenja.

 

Ožiljci

Veliki disk (može se naizmenično korisitit  sa

malim) – 15-20 min na oštećena područja.

 Koristi se  1-2 puta dnevno sve do isceljenja.

 

 

 

Glavobolja, migrene

Mnogi problemi  glavobolje povezani su sa

 nepravilnim snabdevanjem krvi.

Ako je glavobolja jaka i ne popušta: mali disk

- 10 minuta na svaku  bolnu tačku.

Koristi se 1 puta dnevno.

Nikotinska zavisnost

Veliki disk – 30-40 minuta na leđa.

Koristi se 1 puta dnevno.

Toksičnost se uklanja za sat vremena,

Može pobuditi kašalj.

 Dalje sve zavisi od vaše sposobnosti da

upravljate svojom psihom.

Diskushernija

Bol bi trebalo ukloniti.

Bilo je slučajevaka da se diskushernija

drastično smanjila tokom nedelje dana,

ali je  bilo i islučajeva u kojima je proces

bio vrlo slab ( obavezno slušati Matricu

bar 2 puta na dan) .

Veliki disk /naizmenično sa malim

 30-40 minuta na problematično područje.

Koristiti svaki drugi dan.

Vegetativna distonija, napad panike

Veliki disk- – 30-40 minuta na grudi

ili na stomak svaki drugi dan

 

Vitiligo

Veliki disk – 30-40 minuta na grudi,

stomak  10-15 minuta na problematična

područja.  1 puta dnevno .

Papilomi, polipi, bradavice (bezbojni mladeži i izrasline na koži, koji imaju “malo deblo”)

Veliki disk- 30-40 minuta na grudi, stomak

ili mali disk – 15 minuta na problematična područja.

 Korisitit svaki drugi  dan

 

 

 

 

 

 

Čir na želucu i 12-palačnom

Ujutro,popodne i uveče uzeti čašu vode sobne

temperature pola sata pre jela.

Otopiti u njoj tri kašike suvog krompirovog

skroba i dodati pet do šest kapi

farmaceutskog 5% joda. Pomešati sve i

popiti. Piti 3 puta  dnevno po 250 ml

tokom7 dana

Za terapuju koristiti veliki disk – 30-40

minuta na grudi, stomak svaki drugi dan.

Stenokardija, ishemija srca, slabost srca nakon gripe

Veliki disk – 30-40 minuta na grudi, stomak

Svaki drugi dan.

 

 

Infarkt miokarda

Prvu nedelju koristiti veliki disk – 30-40

minuta na grudi, stomak svaki drugi dan.

Nakon toga može se koristiti mali disk –

30-40 minuta na grudi , stomak

svaki drugi dan. U početku će se pojaviti

“zategnuti bol”, ali će se napadi drastično

smanjiti po vremenu i težini.

Bolesti štitne žlezde, čvorovi na štit.žlezdi

Mali disk (može naizmenično  sa velikim diskom)

– 15-20 min na području štitne žlezde.

Koristiti svaki drugi dan.

Hepatitis i AIDS

Veliki disk- 30-40 minuta na grudi, stomak

Svaki drugi dan.

 Još nemamo statističkih podataka o lečenju

ovih bolesti.

Ciste na jajnicima

Veliki disk (može naizmenično sa malim

– 30-40 min staviti na

problematična područja. Koristiti svaki dan

Gljivična

oboljenja

Veliki disk (može naizmenično sa malim

 – 20 min na problematična područja.

Koristiti svaki drugi dan.

Zubi, desni, parodentoza

Veliki disk (može naizmenično sa malim) –

15-20 minuta na području usta.

Koristiti 1-2 puta dnevno sve do isceljenja.

Aritmija

Veliki disk- 30-40 min na grudi , stomak.

Svaki drugi dan.

 

 

 

Onkologija

Veliki disk 30-40 minuta na grudi,stomak

 Koristiti svaki dan.

Postoje faze kada je oštečenje unutrasnjih

organa dostiglo kritičnu tačku.

U tim slučajevima, tehnologija može samo

da smanji bol.

Ulkus jednjaka

Veliki disk- 30-40 min na grudi

. Koristiti  2-3 meseca svaki drugi dan.

Zavisnost od droga

Veliki disk-30-40 min na grudi , stomak.

Ako se osoba oslobadja   narkotičke  zavisnosti

nakon upotrebe droga, može se dogoditi

narkotička kriza.

Psorijaza

Veliki disk- 30-40 minuta na grudi,stomak

  Svaki drugi dan.

Limfostaza

Veliki disk-30-40 min na grudi , stomak.

Koristiti 5-10 dana svaki drugi dan.

Alergijska astma

Veliki disk-30-40 min na grudi, leđa.

Koristiti  3 meseca svaki drugi dan.

Ishemijski moždani udar

Veliki disk na grudi , stomak 30-40 min +

Na prednji deo glave 5-10 min. Svaki drugi

dan.

 

Cista na gušterači

Veliki disk-30-40 min na grudi,stomak.

 Koristiti 2-3 nedelje  svaki drugi dan.

Katarakta, retinalna makularna distrofija

Najčešće je poboljšanje  u prvoj nedelji.

Lečenje traje duže vremena.

Slušati Matricu Garjajeva tokom noći

obavezno.Koristiti veliki disk na

glavi  5-10 minuta jednom dnevno.

Distrofija retine: lečenje vida traje dugo

i vrlo sporo, beležimo nekoliko

slučajeva kada je čovek  već nakon nekoliko

tretmana počeo bolje da  vidi.

Parkinson

Veliki disk na grudi, stomak  30-40 min +

na prednji deo glave 5-10 min.

Svaki drugi dan.

MS

Veliki disk- 30-40 minuta na grudi,

Stomak, svaki drugi dan.

 

Epilepsija

Veliki disk- 30-40 minuta na grudi,

stomak, svaki drugi dan.

 

Bolesti krvi,limfocitna

leukemija

Veliki disk – 30-40 min na grudi,

 leđa. Koristiti 5-7 dana za redom

jednom dnevno.

Pratiti stanje bubrega i boju urina

Sklerodermija

Veliki disk- 30-40 minuta na grudi,

stomak, svaki drugi dan

Tromboza venskog sinusa mozga

Veliki disk 30-40 minuta na grudi , stomak +

5-10 minuta na glavi svaki drugi dan

 

Neuralgija

trigeminalnog živcaliživca lica

Veliki disk 30-40 min na lice

 

 

Neplodnost

Veliki disk 30-40-60 min minuta na stomak.

Svaki drugi dan

 

HITNI SLUČAJEVI

Koristite MMGM do dva puta dnevno, ujutro i uveče. Staviti veliki disk  na 30-40 minuta, na grudi ,

10-15 minuta na bubrege,

 a malim diskom  obraditi  zone grla i nosa 15-20 minuta.

Da bi organizam brže izbacivao toksine, poželjno je piti puno vode.

Nezavisno na kom se mestu nalazi  disk, on deluje na ceo organizam.!!!!!!

Osnovna mesta postavljanja diska su grudi, lumbalni deo leđa, stomak  i grlo.

Kada se oslobodite bolesti, dovoljno je koristiti MMGM aparat  1-2 puta nedeljno  za održavanje zdravlja.

 

 

КИК-КВАНТНО-ИНФОРМАЦИОНА КОЗМЕТИКА ПЕТРА ГАРЈАЈЕВА 

          

У савременом свету, пуном стреса, ГМО хране, хемијских елемената, загађене воде, обично и најбрже стари кожа.

 На основу раније непознатих принципа преноса и складиштења квантне информације, руски академик Петар Гарјајев је развио технологију за производњу козметичких крема, које омогућују  лечење и заустављање  процеса старења организма.

Суштина ове методе састоји се у томе да се уводе својства биоактивних супстанци директно  у крему и програм је “присиљава”   да  делује директно на теломере (ситне делове  ДНК, који утичу на дуговечност и здравље). Помоћу посебних звучних записа у којима се налази сва информација о био-активним супстанцама,  „присиљава“  се свака ћелија да ради на начин, који јој се „диктира“.

 На такав начин се блокира или успорава процес  старења коже. Тај утицај ће се проширити на цело тело, јер кожа није изолована од других органа , а ради као део једног механизма. Сви органи су међусобно повезани.

Младоликост и нестанак видљивих бора наступа врло брзо, само након неколико недеља  коришћења КИК  КРЕМА. Могу се  користити не само за кожу лица, него и за цело

 тело.

 “Сигуран сам да је то врло важан корак за развој козметологије на квантном нивоу, као улазак у нова доба развоја човечанства у 21 веку .”- Гарјајев.

Која је разлика између  КИК-квантно информативних крема и других крема? Обичне козметичке креме садрже различите компоненте које се, када се апсорбују и дођу  у крв, брзо разграде под утицајем ензима у компоненте, које нису увек корисне, а понекад могу бити и  штетне . Супстанце коришћене у козметичким кремама су често нестабилне, не комбинују се увек једна са другом или су веома скупе.У КИК кремама се користе квантно информациони природни аналози ових супстанци, због чега су КИК креме лишене указаних недостатака и у потпуности задржавају својства ретких и скупих биолошки активних материја ( користе се женшен, мумијо-позната руска смола, колаген,екстракткти програмираних матичних ћелија, минерали, витамини) и др. Пошто квантни еквиваленти  не могу да се распадну и промене , они остају непромењени и имају лековита својства на веома  дуго време.КИК креме имају снажно лековито, регенеративно својство, успоравају  старење, подмлађују и погодне су за све типове коже.

Састав КИК крема укључује биолошки активне природне елементе (кедрову смолу, камено уље, мумијо и др.) и  квантне информације с регенеративним  својствима, успоравања старости и подмлађивања .Креме су хипоалергене, не садрже хемијске конзервансе.

Утицај на ОРГАНИЗАМ ЧОВЕКА се одвија  како  на ћелијском, тако  и на квантно- информационом нивоу, што значајно појачава процесе регенерације, обнове и подмлађивања коже. Ефикасност оих  биоматрица доказује се, између осталог, и позитивним резултатима примене тзв. течних квантно информационих матрица (течни КИК), које су такође део Гарјајевих квантно информационих крема.Производи су тестирани дуги низ година и сертификовани су. ОБАВЕЗНО ЧУВАТИ У ФРИЖИДЕРУ. КОРИСТЕ СЕ ЕКОНОМИЧНО И ТРАЈУ НАЈМАЊЕ ОД 6 ДО 8 МЕСЕЦИ

Тренутно се производе три врсте КИК крема:

  1. ЗЕЛЕНА КИК КРЕМА, 2 ТАМНО СМЕЂА КИК КРЕМА, 3. ЦРНА КИК КРЕМА.
  2. ЗЕЛЕНА КИК КРЕМА

Мицеларна крема са кедровом смолом и каменим уљем (бела- „зелена“)  има снажно регенеришуће дејство, против старења , подмлађује, погодна за све типове коже. Посебно је ефикасна ова крема у козметичке сврхе.

Индикације за употребу: оштећена, уморна кожа, склона борама; ожиљци, стрије, целулит; ране, посекотине; смањује бол, ублажава грчеве; опоравак од повреда (преломи, модрице, уганућа); постоперативна стања; проблеми са зглобовима Има противупално, антиалергијско, антибактеријско дејство; позитивно утиче на крвоток  (варикозне вене, хемороиде); гинеколошке болести (ерозија грлића материце, ендометриоза, мастопатија ); упала и инфекција у генитално- уринарном систему; користи се у стоматологији (пародонтоза, стоматит итд.)

Састојци: мицеларна вода, кедрова смола, камено уље, ланолин, медицински вазелин.

Инструкција за  употребу: препоручује се  за свакодневну негу коже лица и тела. Крема се наноси на претходно очишћену кожу посебним козметичким штапићем (може се користити памучни тампон) и наноси лаганим масажним покретима.Крема се може користити као дневна и ноћна нега коже.Током прве примене требали би обратити пажњу на могућу појединачну реакцију . Нанесите малу количину креме. Ако се појави свраб или осип, треба нсправити  кратку паузу, а затим наставити са  употребом. Ако реакција не нестане, контактирајте нас.Могуће је користити „белу“ крему као базу за шминку (прво је пустите да се упије).

Услови чувања: због присуства у креми искључиво природних  састојака, препоручује се чување у фрижидеру.Рок трајања: 12 месеци од датума производње.

 

 

 

СМЕЂА КРЕМА


Индикације за употребу: упални и туморски процеси различитог порекла, опекотине различитог степена, крварења, ране, посекотине, опоравак од повреда (преломи, модрице, уганућа). Показала се  се ефикасном у лечењу варикозних вена, разних оштећења коже, кожних болести и проблема на кожи, екцем, псоријаза, витилиго и др. Има антибактеријско и против гљивично дејство. Користи се за болести зглобова (ишијас, остеохондроза, полиартритис, артроза,  итд.). Умањује бол. Смањује постоперативни период опоравка. Ефикасна за побољшање имунолошке заштите организма, активира борбу против вируса, патогених и малигних ћелија. Користи се за прехладе и бронхо-пулмоналне болести.Састојци: мицеларна течност, кедрова смола, камено уље, мумијо.

Препоруке за употребу: примењивати за свакодневну негу коже лица и тела. Крема се наноси на претходно очишћену кожу посебним козметичким штапићем (можете користити памучни тампон) и распоређује лаганим масажним покретима. Крема се може користити као дневна и ноћна нега коже.

Током прве примене креме требало би обратити   пажњу на могућу индивидуалну  реакцију ,односно осетљивост на крему. Нанесите малу количину креме. Ако се појави свраб или осип, требало би  направити кратку паузу у коришћењу крема, а затим наставити његову употребу. Ако реакција не нестане, контактирајте нас. Ова крема са мумијом може остављати мрље на одећи , као и постељини, али се лако пере.

Услови чувања: због присуства у креми искључиво природних  састојака, препоручује се чување у фрижидеру.Рок трајања: 12 месеци од датума производње.

 

 

 

 

3 ЦРНА КРЕМА


Мицеларна крема са мумијом, кедровом смолом, каменим уљем и маклуром има снажан регенерирајући и подмлађујући ефекат, погодан за све типове коже.

Индикације за употребу: снажни природни антибиотик, имуномодулатор и антиоксиданс. Утиче на брзо зарастање рана, регенерацију коже, уклањање токсина, соли и токсичних супстанци из тела. Зауставља крварење. Употребљава се у вези с апсцесима, кијавицама, трофичним чиревима, незацељујућим ранама. Има аналгетска и бактерицидна својства. Помаже у ослобађању од некрозе, тумора и метастаза. Користи се за радикулитис, реуматске болести, болове у зглобовима, остеохондрозу,  кичменим пршљеновима, за натечене лимфне чворове, болове у мишићима, хемороиде, чукљеве на ногама.Помаже у јачању нервног и кардиоваскуларног система.

Састојци: мицеларна вода, кедрова смола, камено уље, мумијо, маклура.

Упутство за употребу: препоручује се  за свакодневну негу коже лица и тела. Крема се наноси на претходно очишћену кожу посебним козметичким штапићем (може се користити памучни тампон) и наноси лаганим масажним покретима. Крема се може користити као дневна и ноћна нега коже. Током прве примене требало би  обратитипажњу на могућу појединачну реакцију на крему. Нанети малу количину креме. Ако се појави свраб или осип, требало би  направити кратку паузу , а затим наставите употребу. Ако реакција не нестане, контактирајте нас.

Услови чувања: због присуства  искључиво природних  састојака, препоручује се чување у фрижидеру.Рок трајања: 12 месеци од датума производње.

Основни састојци све 3 креме су :камено уље,кедрова смола,мумијо-смола/ сибирска тамна/.

  • Камено уље је једини производ који може допринети стимулацији ензимских процеса свих врста. Утиче на све слабости организма, јача ћелије , штити мембране органа. Због тих својстава овај природни препарат често се користи за лечење различитих врста болести. Камено уље је супстанца минералног типа, жућкасте боје.Сакупља се стругалицама с планинских масива, тј камена. Због тога се у уљу могу приметити ситни фрагменти камења и неких стена.  Након прикупљања, уље се чисти. Данас нема пуно места гђе се може пронаћи камено уље. Научници  до данашњег дана нису открили зашто се ово уље налази у подручјима са малом популацијом у тешко доступним гротлима и пукотинама стена.Камено уље се често користи и у медицини. Посебно  у местима где тај минерал и настаје. Народни лекари третирају уљем готово све врсте упала . Такође,  ово уље помаже у лечењу прелома, крварења и опекотина.Врло често се уз помоћ овог уља третирају одређене врсте болести јетре, гнојни чиреви, болести гастроинтестиналног тракта, тумори, болести гуштераче.    Кемено  уље се често користи за превентивне сврхе код појаве метастаза и у геронтологији. Зависно од тога  када и где се сакупља минерал, његов састав може варирати.Најчешће се уље састоји  од кобалта, титана, никла, селена, мангана, цинка, хрома, бакра, железа, ванадија. У саставу каменог уља се налази 49 елемената из периодичне таблице (скоро половина!) Захваљујући тако великом броју елемената, који су потребни људском организму, овај минерал може пружити лековита својства целом телу.По својој природи они могу помоћи свим ткивима да луче довољан број потребних елемената из крви. Ове честице су потребне за попуњавање ензимских активних центара. Када се камено уље користи за унутрашњу  употребу, апсорпција почиње  одмах у усној шупљини. То значи да учинак каменог уља почиње одмах, а не након уласка у пробавни тракт. Након апсорпције, минерал се расподељује по целом организму и пружа терапеутски учинак на потребним местима.Елементи каменог уља су честице природне за организам, тако да је овај минерал способан да повећа ниво свих биоенергетских процеса и  јача механизам обране на ћелијском ниову. Захваљујући  деловања на ћелије  организма, камено уље се користи и као допунско средство за лечење рака, туберкулозе, дијабетеса, менталних и срчаних болести. Камено уље  у  КИК кремама утиче на болести и озледе коже (као што су опекотине, механичке повреде коже, гнојне ране, псоријаза, себорејни дерматитис, екцеми, акне, угризи инсеката, уртикарија, улкуси, копривњача, некроза меког ткива, дефекти коже као последица стагнације крвотока),болести и трауме локомоторног апарата (фрактуре, нагњечења, уганућа, бол у крстима, артритис (укључујући реуматоидни артритис ), артрозе,  ишијас итд. Камено уље је богат извор храњивих састојака, неопходних за стварање и регенерацију костију и хрскавице (садржи  – калциј, фосфор, магнезиј, манган, као и подстицање природног колагена силиција, цинка, бакра и сумпора).Калијум је присутан у значајним количинама у каменом уљу и помаже побољшању метаболизма воде и соли, чиме се спречава таложење соли и мокраћне киселине у зглобовима.У лечењу озледа и болести мишића и зглобова.У козметологији: због свог састава који делује као антиоксиданс, камено уље успорава процес старења, учествује у производњи колагена, има изражен противупални учинак и доводи до нормалног стања рада  жлезда , одговорних за производњу кожне масти. Геомалин је неопходан за одржавање лепоте и тонуса коже, која је склона сувоћи и појави бора и проблемима везаним са вишком масноћа. Уз редовно утрљавање каменог масла у луковицу косе, камено уље спречава појаву седе косе, побољшава њен квалитет, Кедрова смола стимулише њен раст и опадање.

КЕДРОВА СМОЛА •


  • Природно чудо, које лечи од многих болести! Смола Кедра је позната по својим благотворним и лековитим својствима од давних времена. У Русији се ова смола назива “живицом” (од речи “живот”). Захваљујући њој, оштећена стабла лече своје ране и штите дебло од продора разних паразита. За људско тело, кедрова смола  је исто тако веома  корисна. Она је  једно од најпознатијих средстава народне медицине. Народни исцелитељи су веровали да ова смола апсорбује сву снагу и моћ величанственог стабла и у стању је да излечи многе  болести. Данас се смола кедра на широко користи у Сибиру и Уралу, где је позната као лек против болова и рана. Сибирски исцелитељи тврде да је у стању да брзо лечи гнојне ране, ожиљке,улкусе и опекотине,  лечи многе болести коже: фурункули, акне, херпес, псоријазу, ране и опекотине. Опоравак коже  је једноставан и без ожиљака. Има следећа лековита својства: анти-улкусна, антиоксидативна, детоксифицирајућа, метаболичка, анти-склеротична, подржава активност церебралног кортекса, зацељује ране. Такође, враћа заштитне функције постојећих ћелија и помаже у стварању нових, уклања затегнутост  мишића, умор, ублажава депресију. У данашње време учинак кедрове смоле на људску кожу је детаљно  проучен и активно се користи у лечењу дерматолошких болести, против ожиљака, акни,  лишајева, дерматитиса, као и гљивица коже и ноктију. Уз помоћ смоле кедра, брзо ћете очистити кожу без употребе разних козметичких крема и пилинга. Смола поседује смирујући и тонирајући учинак, уклања отицање и црвенило, те може врло значајно подмладити кожу лица.Користи  се за отклањање болова код артритиса, остеохондрозе, радикулита, реуматизама и др. болести, за уклањање  пега, акни, пигментних мрља, перути, губитка косе, претеране осетљивости на сунчево зрачење, појаве бора итд.
  • Мумијо (Схилајит)-чувена руска смола.

Мумијо је руски природни лек, коме се приписују чудотворна деловања на многе болести.Има оних који тврде да је то “дуго скривана тајна руских специјалаца и командоса” и “црни анаболик заслужан за успех руских гимнастичара и спортиста”. Спортисти га називају “еликсиром за рекорде”, а даме “еликсиром за очување младости и лепоте”! Познато је да је то чудесни, природни лек ,који убрзава зарастање костију код прелома или ишчашења, регенерише ћелије  ткива, па га спортисти  често користе након озледа. Препоручује се код реуматизма и женама које пате од остеопорозе, а лечи и многе друге болести: стерилитет, болести уро-гениталног и гастро тракта, алергије, анемије, дијабетес, астму и плућне болести, мигрене, епилепсију, обољења живчаног система, парадентозу, кожна обољења и опекотине, алкохолизам, кардиоваскуларне болести, па све до онколошких обољења.Мумијо јача имунитет, подстиче метаболизам, скида вишак килограма, уклања целулит и стрије, успорава процес старења и делује регенеративно на цео организам.Користи се за здравље, али и за лепоту. Од њега се праве чајеви, балзами, мелеми, тинктуре, вагиналете, а користи се и у козметичке сврхе.Мумијо  је одувек био окружен ореолом славе, легендама везаним за чудесна лековита својства. То је јединствен и универзалан лек, који је створила природа, а који се састоји од више од 50 микро и макро елемената, аминокиселина, разних органских састојака и витамина.Због свог изгледа, мумије у народу још називају црним воском, планинским соком, планинском сузом итд. Мумијо за лице  је користан дар природе :обогаћује кожу витаминима; враћа еластичност коже и чврстоћу; активно утиче на метаболизам ,који се одвија у кожи; помаже убрзање процеса регенерације ћелија;штити кожу  од бактерија и штетних  дејстава; повећава проток крви. 

За негу косе- чини је  дебљом, јачом, враћа  јој сјај и младост. Омогућује  повратак еластичности коже и здраву боју изгубљену са годинама, штити од превременог старења и појаве бора. Од ожиљака и стрија- често, ружни ожиљци остају на кожи након дубоких акни, које је тешко уклонити  чак и тоналним средствима. Након порођаја или наглог мршављења настају стрије. Код појаве акни и упала- мумијо је јако делотворан.  Редовном употребом  КИК,у чијем се саставу налази овај прекрасни минерал, заборавићете на акне и кожне проблеме. Код појаве целулита- одличне резултате мумијо даје у борби с „кором поморанџе“.

Маклура –тајенаствено дрво «мозак»-налази се у « ЦРНОЈ КИК КРЕМИ»




 

Научници објашњавају корисне особине овог воћа, званог и «Адамова јабука» са високим садржајем пектинских супстанци, флавоноида, лимунске киселине, масних киселина и антиоксиданата. Такав богат састав је врло ефикасан у борби против онколошких болести, па се многим корисним супстанцама екстрахованим из макуле додаје антиканцерогени и други препарати.Једно од главних корисних својстава маклуре је његова способност јачања зидова крвних судова. Постају еластичнији и јачи, због чега се транспортна функција циркулаторног система побољшава, утиче на имунолошки систем, стабилизује метаболичке процесе и спречава развој ћелија карцинома. Припремљен од плодова тинктуре макула за зглобове успешно олакшава бол у артритису, остеохондрози и другим болестима мишићно-скелетног система.

КИК –квантно информациона крема  Петра Гарјајева и његовог Института за квантну генетеику у Москви је дерматолошки испитана и одобрена од стране министарства здравља  Руске Федерације.

Паковање :  100 мл